Venjan – tomter till salu

Har du lust att flytta till landsbygden? Hur ser ditt drömboende ut? Nu har du möjlighet att förverkliga din bostadsdröm!

Mora kommun annonserar nu följande tomter till försäljning: 

Tomter till salu: Venjan

Tomt A – område Knås 141:1 (Moravägen) ca 1400 kvm
Tomt B – område Knås 141:1 (Moravägen) ca 1400 kvm

Pris per tomt 42 000:-

Tillkommer kostnader för VA och elanslutning (Fortum), bygglov, nybyggnadskarta.

Behöver du anlita byggmästare, elektriker, rörmokare m.m.? I Venjan finner du alla redan på plats!

Mer information om tomterna erhåller du direkt av Mora kommun.

Kontaktperson:
Pierre Magnusson, Markingenjör på Tekniska förvaltningen

Telefon:
0250-262 10

I Venjan bor cirka 380 invånare runt sjöar, tjärnar och inte minst Vanån som vackert ringlar sig genom byn. Här finns ett rikt föreningsliv och god service bland annat i form av affären Handlar´n (är även ombud för posten, systembolaget, svenska spel och apoteket), macken och vår moderna F-6 skola som även har förskola och fritids i samma byggnad. De drygt 6 anställda värnar om barnen med trygghet och omsorg på ett bra sätt. I närheten av skolan finns bland annat en ishockeyrink, simhall, fotbollsplan, längdskidspår, aktivitetshus med skytte och bowling. Vi har bibliotek, distriktssköterska, museum och folkpark. Sommartid finns även friluftsbad och många andra trevliga och passande vattendrag passande för allmänheten. Venjan är känt för sina fina fiskevatten både under vintern som sommaren. Trots få invånare arrangeras desto fler evenemang för alla åldrar, här finns det inga tveksamheter om att umgås över åldersgränserna! I vår by spirar entreprenörsandan, utvecklingsviljan och stoltheten över att få bo i en så vacker bygd som Venjan är.

Önskas mer information om Venjan och vad här finns att erbjuda är ni välkomna att kontakta Flytta till Venjan gruppen:

Stina                070/996 9024

Susanne        073/590 47 76

Malin              070/308 24 03

 

 

Please follow and like us: