Venjan – villa med sjötomt vid Karltjärn

 

Villa med sjötomt, fjärrvärme, fiberbredband, jakträtt!

Missa inte chansen att bli ägare till denna villa som har sjötomt mot Karltjärn! Villan består av 1½-plan med källare. 4 rok, garageplats i källaren. Friliggande trädgårdsförråd. Fjärrvärme och fiberbredband. Redo för ett permanentboende!
Jakträtt inom Venjans Viltvårdsområde.

Bilder och info om fastigheten ser du på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Är du nyfiken på livet i Venjan? Kontakta gärna Flytta till Venjan gruppen! Vi kan svara på frågor runt vår skola och övrig service vi har i byn samt berätta om alla olika aktiviteter/evenemang som organiseras året runt.

E-mail:   flyttatill@venjan.se     eller

Stina                070/996 9024
Susanne        073/590 47 76
Malin              070/693 83 79

 

Please follow and like us: